Voorwaarden deelname BLOW! to Woodstock

Algemene voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing bij een inschrijving voor het wedstrijdonderdeel ‘BLOW! to Woodstock’ tijdens BLOW! by WMC 2020:

  1. Beschikbaarheid

De band is beschikbaar op zaterdag 11 juli 2020 om een optreden te geven op het festival BLOW! by WMC Kerkrade, Nederland.

  1. Bandsamenstelling

De wedstrijd staat open voor alle bands uit de Benelux waarin blaasmuziek een belangrijke rol speelt. Het maakt niet uit welke muziekstijl je band speelt, als er maar minimaal 4 blaasmuzikanten in je band zitten. Het maximale aantal muzikanten per band is 12.

  1. Wedstrijdverloop

Uit alle inzendingen kiest WMC tien halve finalisten. Het publiek stemt vervolgens via de blowbywmc.nl op hun top drie. Uiteindelijk spelen de drie bands met de meeste stemmen op 11 juli op de markt in Kerkrade tijdens BLOW! by WMC. Ook worden er nog twee bands gekozen door een onafhankelijke jury, wat het totaal brengt op vijf finalisten.

  1. Promotie

De organisatie behoudt zich het recht voor om de naam van de artiest en bijbehorend beeldmateriaal (foto en video) te gebruiken indien deze wordt benoemd tot een van de tien halve finalisten. Zowel de naam als het beeldmateriaal worden gebruikt voor de stemapplicatie op blowbywmc.nl en voor promotionele doeleinden (website, social media, etc).

  1. Beeldmateriaal

Door de band aangeleverd beeldmateriaal (foto en video) wordt zonder bronvermelding gebruikt.

  1. Eigendomsrecht beeldmateriaal

Foto- en videomateriaal dat tijdens BLOW! by WMC wordt gemaakt is eigendom van de organisatie.

  1. Jurering

Tijdens de wedstrijd op 11 juli 2020 wordt de winnaar bepaald door een jury die samengesteld wordt door de organisatie en zal bestaan uit een vertegenwoordiger van Stichting WMC Kerkrade, een vertegenwoordiger van Woodstock der Blasmusik en een (of twee) muzikanten. Met de jury wordt niet gecorrespondeerd.

  1. Vergoedingen

De organisatie van BLOW! to Woodstock vergoed de reiskosten van de vijf finalisten die worden geselecteerd om deel te nemen aan de wedstrijd op zaterdag 11 juli 2020. Alle overige kosten zijn voor rekening van de deelnemer.

  1. Prijzen

Winnaar:           optreden op Woodstock der Blasmusik 2021 én WMC 2021

Runner-up:        optreden tijdens WMC 2021

Derde plek:        optreden tijdens WMC 2021

Partners