BLOW! 2021

Na bijna anderhalf jaar stilzitten is het tijd voor een festival! Tijdens BLOW! 2021 trakteren we je op een heerlijke dosis blaasmuziek en vindt de zinderende finale van BLOW! to Woodstock plaats (op zaterdag). Tijd om elkaar weer te ontmoeten, het glas te heffen en natuurlijk te genieten van muziek met de hele familie! We maken de komende periode de hele line-up bekend. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 25 juni.

Meer weten over BLOW!? Lees hier verder.

Festivallocatie

BLOW! vindt in 2021 plaats onder de bomen van het sfeervolle Stadspark van Kerkrade, vlakbij het centrum.

Tickets

Eén avondje BLOW!? Of ben je een echte muziekfan en ben je drie dagen lang van de partij? Jij mag kiezen! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 25 juni.

Prijzen per dag

Vrijdag: € 15
Zaterdag: € 15
Zondag: € 7,50
Weekendticket (3 dagen): € 30
Kinderticket (tot 12 jaar): € 2,50 *
Kinderticket Weekend (tot 12 jaar): € 7,50 *

Bij alle tickets voor volwassenen zijn per dag 2 consumptiebonnen gratis. Bij een kinderticket is per dag 1 consumptiebon gratis.

Alle prijzen zijn exclusief € 0,25 administratiekosten. * Bij kindertickets, tot 12 jaar, is het vertoon van een identiteitsbewijs verplicht.

Meer info

Consumptiebonnen

Consumptiebonnen voor BLOW! by WMC Kerkrade zijn verkrijgbaar à € 2,50 bij 2 verkooppunten op in het Stadspark gedurende het festival. Bij ieder ticket zijn consumptiebonnen inbegrepen die worden verstrekt bij de toegang, op vertoon van een geldig ticket. Bij een weekendticket krijg je elke dag, bij het betreden van het festivalterrein, twee consumptiebonnen op vertoon van je ticket van die dag (voor elke dag krijg je een apart ticket).

De consumptiebonnen zijn geldig tijdens het festival. Consumptiebonnen die verstrekt zijn bij een ticket zijn niet inwisselbaar.

Programmatijden

Vrijdag
18:00 tot 00:00 uur

 Zaterdag
14:00 tot 00:00 uur

Zondag
11:00 tot 18:00 uur

Corona

We weten nog niet precies welke coronamaatregelen er begin september gelden. Als daar meer over bekend wordt, laten we jullie via de site, nieuwsbrief en socials snel weten wat dit betekent voor BLOW! en voor jouw bezoek aan ons festival. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen die de Rijksoverheid ons oplegt. Veiligheid staat voorop.

Openbaar vervoer

Kerkrade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station is op ongeveer 10 minuten lopen van het Stadspark. Ga voor het plannen van je reis en actuele vertrektijden naar 9292ov.

Mindervaliden

Het terrein is toegankelijk voor mindervaliden.

Veiligheid

BLOW! hecht veel waarde aan de veiligheid van bezoekers. U kunt daar zelf een grote bijdrage aan leveren.

Blijf in geval van calamiteiten rustig en breng altijd eerst jezelf in veiligheid. Volg de instructies van medewerkers en politie op. Ga niet bellen en gebruik geen internetdiensten, maar uitsluitend sms in verband met overbelasting van het netwerk. Zorg dat je altijd weet waar de dichtstbijzijnde vluchtwegen zijn.

EHBO
Zoals bij elk evenement is er gedurende het programma altijd EHBO aanwezig.

NIX<18
Het is voor bezoekers onder de 18 jaar niet toegestaan om alcoholische dranken te kopen en/of te consumeren. Op verzoek van barpersoneel, de beveiliging of andere bevoegden dien je je id-bewijs te kunnen tonen.

Huisregels

Artikel 1

Het betreden van het evenemententerrein en het bijwonen van het evenement zijn geheel voor uw eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele incidenten, letsel of schades ontstaan aan bezoekers en/of goederen.

Artikel 2

Aanwijzingen van de organisatie, beveiligingspersoneel of de hulpdiensten dienen te allen tijde te worden opgevolgd. De organisatie, beveiliging en hulpdiensten hebben te allen tijde het recht personen de toegang te weigeren/ontzeggen of te verwijderen van het evenemententerrein. 

Artikel 3

U kan worden verzocht mee te werken aan een toegangscontrole tot het evenemententerrein, bestaand uit visitering en/of tassencontrole. Indien u hiervoor geen toestemming verleent, behoudt de organisatie zich het recht voor om de toegang tot het evenemententerrein te weigeren.

Artikel 4

De organisatie/beveiliging kan u verzoeken uw legitimatie te tonen. Indien u zich niet kan legitimeren, is de organisator bevoegd u de toegang tot het evenemententerrein te weigeren.

Artikel 5

Indien er strafbare feiten worden gepleegd, draagt de organisatie of het beveiligingspersoneel u over aan de politie.

Artikel 6

Het is verboden om mee te nemen:

  • Alcoholische dranken
  • Flessen, blikjes en glaswerk
  • Soft- en harddrugs
  • Laserpennen
  • Drones
  • Vuurwerk
  • Zakmessen, bestek, scharen en kettingen.
  • Wapens

 Artikel 7

Gewelddadig gedrag, discriminatie en ongewenste intimiteiten in welke vorm dan ook worden niet getolereerd.

Artikel 8

Het dragen van negatief sfeerbepalende kleding is verboden.

Artikel 9

U dient zich op de hoogte te stellen van de vluchtwegen die bij een calamiteit gebruikt moeten worden.

Artikel 10

Bij vermeend dronkenschap kan de organisatie bezoekers de toegang tot het evenemententerrein ontzeggen of van het evenemententerrein verwijderen.

Artikel 11

Er wordt geen alcoholische drank verkocht aan personen jonger dan 18 jaar. Bij twijfel wordt gevraagd naar een leeftijd- of legitimatiebewijs. Ook wederverkoop van drank aan minderjarigen is ten strengste verboden.

Artikel 12
Er kunnen foto- en video-opnames worden gemaakt. U geeft bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze opnamen op te slaan, te verveelvoudigen, openbaar te maken, beschikbaar te stellen aan de politie en/ of te gebruiken voor promotionele doeleinden. 

Artikel 13

In omstandigheden waarbij dit reglement geen uitsluitsel biedt, is het oordeel van de organisatie leidend.

Artikel 14

Tijdens BLOW! by WMC is de Nederlandse wetgeving van kracht.

Artikel 15

Foto-, film- en opnameapparatuur is niet toegestaan op het terrein. Deze wordt ingenomen en kunnen na afloop weer opgehaald worden.

Partners