BLOW! by WMC
31 augustus & 1 september 2024
Het festival BLOW! by WMC Kerkrade, dat zou plaatsvinden van 3 t/m 5 september, wordt omgevormd tot een gratis toegankelijk avondvullend concert op vrijdag 3 september. Op die avond treden de Bigband der Bundeswehr, Hillsback Brassband en Emma Kok op. Binnen de huidige regelgeving is er voor de organisatie op dit moment geen mogelijkheid om een volwaardig, driedaags festival te organiseren.!

“Gezien de huidige maatregelen is dit de beste optie voor BLOW! 2021,” zegt Marcel Andriolo, General Manager van WMC. ,,Op deze manier kunnen we toch het BLOW!-gevoel vasthouden en een mooie avond organiseren.” Voor het concert op vrijdagavond kunnen bezoekers zich vanaf volgende week online aanmelden en krijgen zij op het terrein een vaste plek toegewezen. Er zijn maximaal 750 plekken beschikbaar. Binnenkort maakt de organisatie meer informatie bekend over het concert.

Deelnemers aan de wedstrijd BLOW! to Woodstock, die zou plaatsvinden op zaterdag 4 september, mogen hun deelname doorschuiven naar de wedstrijd Copa Capella, tijdens het Wereld Muziek Concours volgend jaar.

Ticketkopers worden door Eventim geïnformeerd over de restitutie van hun ticket(s).

Partners